Lakeman Comfortabele Schoenmode

Sportschoenen - Winkels Heerhugowaard
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Middenwaard 149 Kaart
Plaats
1703 SC  Route Heerhugowaard
Telefoon
072 571 8971
E-Mail
info@lakemanschoenmode.nl
Facebook
Lakeman-Schoenmode-Heerhugowaard-441354342577164
Website

Informatie

Lakeman Schoenmode is een schoenenwinkel waarin aandacht voor de klant en het adviseren van goed passende schoenen centraal staat. Onze vakkundige medewerkers helpen U graag bij Uw keuze in onze kollektie merkschoenen waarvan er veel voorzien zijn van uitneembare voetbedden voor gebruik met eigen zolen. Wij werken hiervoor samen met diverse podologie bedrijven uit de regio.Ook hebben wij schoenen in diverse wijdtematen (t/m wijdte K). Wij verkopen comfortabele merken als:Durea, Xsensible, Finn Comfort, Mephisto, Waldlaufer, Wolky en Ara. Voor de heren hebben wij schoenen van o.m. Floris van Bommel ,van Lier, Mephisto, Australian en Finn Comfort. ook hebben wij een mooie collectie herenriemen bijpassend bij de meeste schoenen. Sinds kort zijn wij ook dealer van de Promed verbandschoenen.Deze schoenen/pantoffels bieden hulp bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, huidontstekingen of circulatie stoornissen. U kunt deze artikelen ook bekijken op de website www.verbandschoenen.nl. Wij stellen ons assortiment altijd samen volgens de laatste mode, zonder hierbij het draagcomfort uit het oog te verliezen! U vindt onze winkel in het overdekte winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.Ruim 150 winkels en restaurants onder één dak.U parkeert in een van de parkeervoorzieningen voor slechts twee euro per dag! Kijk voor de collectie op onze website;www.lakemanschoenmode.nl

Lakeman Comfortabele Schoenmode is gevestigd op Middenwaard 149 . Het volgende wordt aangeboden: Sportschoenen - Winkels In Heerhugowaard zijn er 4 andere Sportschoenen - Winkels. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Damesschoenenwinkel, Herenschoenenwinkel, Schoenenwinkel, Damesschoenen, Riemen, Schoenverzorging, Birkenstock, Durea, Floris van Bommel, Gabor, Mephisto, Van Bommel, Van Lier, Advies, Verkoop, Voeten meten, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Herenschoenen, Schoenen, verbandschoenen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Lakeman Comfortabele Schoenmode

Give stars

Openingstijden

zondag :elke laatste Zondag v/d maand

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Sportschoenen - Winkels
0725718971 072-571-8971 +31725718971

Kaart Middenwaard 149

Loading map...