studiovitalite.nl

Beautyfarms And Sauna's Heerhugowaard
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Acacialaan 23 Kaart
Plaats
1702 ST  Route Heerhugowaard
Telefoon
06 15437589
E-Mail
studiovitalite1@gmail.com
Facebook
Studio-Vitalité-130763240939076
Website

Informatie

Mijn naam is Pauline Snijder, gediplomeerd sportdocent, masseur en schoonheidsspecialiste. Ik kom uit een sportief gezin en ik wist dan ook op jonge leeftijd dat ik daar iets mee wilde gaan doen. Na het CIOS ben ik enkele jaren werkzaam geweest voor de Nederlandse Skivereniging, de KNAU en de Nederlandse Turnbond. De opleiding schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd aan de Haarlemse Academie. Ik heb een brede interesse in gezondheid, bewegen en schoonheid. Vanuit die beleving ben ik in 2017 gestart met Studio Vitalite. Ik verzorg stoelmassages op lokatie zowel particulier als bedrijfsmatig. Daarnaast geef ik ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en gezichtsmassages in mijn praktijkruimte Acacialaan 23 te Heerhugowaard waar ik alleen op afspraak werk. Ook kunt u bij mij terecht voor sportlessen in de buitenlucht. Ik geef sportlessen in groepsverband, maar u kunt ook voor individuele sportbegeleiding kiezen. Ik heb diverse opdrachtgevers waaronder het Noord West Ziekenhuis te Alkmaar , het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem, Huipen vastgoed BV , Idella en Hart for her en EMS trainingen te Alkmaar.

studiovitalite.nl is gevestigd op Acacialaan 23 . Het volgende wordt aangeboden: Beautyfarms And Sauna's In Heerhugowaard zijn er 15 andere Beautyfarms And Sauna's. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Kinderen, Volwassenen, Massage, Massage op locatie, Bedrijfsmassage, Chinese massage, Drukpuntmassage / acupressuur, Klassieke massage, Lichaamsmassage, Voetmassage, Zwangerschapsmassage, Massagepraktijk, Massagesalon, Masseur, Alleen op afspraak, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Gezichtsmassage, Holistische massage, Ontspanningsmassage, Stoelmassage.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over studiovitalite.nl

Give stars

Openingstijden

ik werk alleen op afspraak.

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Beautyfarms And Sauna's
0615437589 06-15437589 +31615437589

Kaart Acacialaan 23

Loading map...