SkiRun

Skibanen En -Scholen Heerhugowaard
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
J.J.P. Oudweg 8 Kaart
Plaats
1703 DE  Route Heerhugowaard
Telefoon
072 574 5729
E-Mail
info@skirun.nl
Facebook
SkiRunHeerhugowaard
Website

Informatie

Les nemen op de indoor rollerbaan bij SkiRun is de perfecte voorbereiding op uw wintersport. De individuele begeleiding van onze gediplomeerde leraren en de intensieve lessen zorgen samen voor een snel en veilig resultaat. De lessen die wij geven gaan op afspraak en duren één uur. Tijdens het lessen staan er 3 personen op de skibaan en wordt er gewisseld om de 7 à 9 min. Hoe eerder u uw cursus afspreekt, hoe meer keuze u heeft in lesdagen en lestijden! Wat is een indoor rollerbaan? Bij ons krijgt u les op een zogenoemde "eindeloze" piste, voorzien van een kunststof toplaag met goede sneeuweigenschappen. Doordat de "piste" onder u door beweegt, kunt u eindeloos afdalen en veel meters trainen. De leraar bevindt zich permanent enkele meters van u vandaan, zodat hij elke beweging van u kan volgen en indien nodig kan corrigeren. U kunt ook uw eigen bewegingen volgen in de spiegel. Wij creëren hiermee de meest ideale lessituatie. Kortom: een "eindeloze" wintersportvoorbereiding voor iedereen! De mogelijkheden die wij bieden: • Skiles en snowboardles voor jong en oud • Beginners kunnen snel en veilig de beginselen onder de knie te krijgen • Gevorderden kunnen hun techniek verbeteren en tegelijkertijd aan hun conditie werken • Kinderen vanaf 4 jaar raken spelenderwijs vertrouwd met het skiën op onze nieuwe kinderhelling! Naast onze indoorrollerbaan beschikt SkiRun nu ook over een professionele onderhoudswerkplaats, wij slijpen en waxen uw ski's en snowboard nu met heel veel zorg en deskundigheid. Vanaf september 2018 kunt u ook voor het huren van ski's voor uw vakantie bij ons terecht EN beschikken wij over een kinderpiste voor kinderen van 3, 4,5 en 6 jaar die voor het eerst gaan skiën! Kortom een compleet wintersportcentrum vind u bij SkiRun!

SkiRun is gevestigd op J.J.P. Oudweg 8 . Het volgende wordt aangeboden: Skibanen En -Scholen In Heerhugowaard zijn er 2 andere Skibanen En -Scholen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Reserveren verplicht, Bedrijven, Particulieren, Indoor Skischool, Skiles, Snowboardles, Indoor sportklimmen, Skilessen, Snowboardlessen, Onderhoud, Ski, Snowboard, waxen, slijpen, wintersport, indoorskibaan, indoorrollerbaan, indoor skien, indoor snowboarden, Onderhouw ski, onderhoud snowboard, helmen, skibrillen, goggles, skisokken, kinderskistokken, poederbaas, beanies, rollerbaan, Verhuur van ski's, verhuur van kinderski's, Kinderpiste.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over SkiRun

Give stars

Openingstijden

SkiRun is gesloten van vrijdag 18 oktober t/m donderdag 24 oktober 17.00 i.v.m. onze jaarlijkse training op de Kitzsteinhorn, Kaprun (Oostenrijk).

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Skibanen En -Scholen
0725745729 072-574-5729 +31725745729

Kaart J.J.P. Oudweg 8

Loading map...